Go Back   ManagementParadise.com Discussion Forums Management Students Voices ( MBA,BMS,MMS,BMM,BBA) > General Talks

Phil Devin Consultants: Leder du efter et perfekt hjem gjort nemt

Discuss Phil Devin Consultants: Leder du efter et perfekt hjem gjort nemt within the General Talks forums, part of the Management Students Voices ( MBA,BMS,MMS,BMM,BBA) category; ...

Reply

 

Thread Tools Display Modes
Phil Devin Consultants: Leder du efter et perfekt hjem gjort nemt
Old
 (1 (permalink))
Abigail Powell
abigailpowell027 is an unknown quantity at this point
 
abigailpowell027
Status: Offline
Posts: 1
Join Date: Aug 2017
Phil Devin Consultants: Leder du efter et perfekt hjem gjort nemt - August 8th, 2017

Phil Devin Fast Ejendom kan være til stor hjælp hvis du leder efter et godt ophold i Australien, og sin ejendoms service har fået en masse gode tilbagekoblinger og anmeldelser fra forskellige mennesker, således det er en af de mest troværdige agenturer i området. Det har også været en stor del af mange opfyldt fast ejendom behov af forskellige mennesker. Phil beskrev det som et "lille-boutique type agentur miljø" mål for at yde en bedre service og bedre resultater til hver klient.

Phil Devin udviklet en pålidelig viden om fast ejendom fra sine mange år i tjenesten. Med sine evner er der en garanti for, at du får den service og resultater du fortjener. Du også kan være sikker på et positivt resultat med Phil, for at tage sig af dine fast ejendom bekymring.

Dens officielle websted tilbyder mange dejlige sommerhuse til salg eller til auktion. I denne artikel vil vi diskutere nogle af egenskaberne, hvis du er på udkig efter nogle. Til at begynde med én ejendom er beliggende i Loganholme og er beskrevet til som en god investeringsmulighed, fordi du kan være sikker på dit investeringsafkast med dens langsigtede lejer allerede på plads.

En to-etagers hus, på den anden side ligger i Daisy Hill. Det har en forfriskende maling, der kunne give dig en rolig følelse og er placeret i et godt sted. Din familie vil helt sikkert finde ejendommen bekvemt med sin størrelse og funktioner. Det er tæt på gode skoler, således du vil ikke have nogen problemer med skolegang dine børn. Du kan også nå motorvejen med kun en kort køretur.

Der er også en egenskab, der kunne svare til behovene for enhver familie, og det er beliggende i Holland Park. Det byder på en fredelig omgivelser og har en god plads. En to-etagers hus i Hope Island kan også fange din interesse med sin stolte og høje lofter, og et glas indhegnet pool. Den levende område er perfekt for familie bonding fordi det giver en enorm plads. Hvis du foretrækker at bo i Holland Park West, måske en nyligt bygget look egenskab passer til din stil. Det blev for nylig renoveret og har en lav løbende vedligeholdelse og lav forening gebyrer.

Den officielle hjemmeside for Phil Devin konsulenter tilbyder stor komfort til sine kunder siden alle de boliger, der er tilgængelige til salg / til auktion, og egenskaber, der er blevet solgt, er alle opført korrekt på stedet.

Desuden, det giver også nem adgang i anmoder om en adgangsvurdering, søger efter en tilgængelig bolig til leje, anmoder om vedligeholdelse og indgivelse af et lejemål ansøgning. Komme i kontakt med Phil i dag, således at du også kan opleve god fast ejendom service af Phil Devin fast ejendom konsulenter.

Om os

Tale med nogen, der har oplevet processen med at købe eller sælge fast ejendom og ofte deres resultater er en kombination af stress, skuffelse og i sidste ende kompromis! En af mine mange mål er at sikre din næste skridt er et positivt.

Jeg startede Phil Devin fast ejendom med en simpel mission: "til at levere resultater der overstiger FORVENTNINGERNE klienter".

Hvad betyder det for dig?

-Jeg ved du har travlt, og jeg respekterer din tid. Når vi sat en aftale, og jeg vil være der.

-Når jeg siger noget kan gøres... kan du regne med det.

-Jeg forsøge ikke at sne mennesker eller skjule oplysninger. Jeg er alt om offentliggørelse.

-Jeg er ikke i den forbindelse med enhver transaktion - jeg er i det for langdistanceflyvninger... de lislange relationer.

-Det betyder, at jeg vil arbejde for at få det resultat, du fortjener.

I sidste ende når du køber eller sælger med mig, kommer det til din beslutning om, hvad der er rigtigt for dig. Mit mål er at sørge for du har nok oplysninger til at træffe en beslutning, kan du være tilfreds med ned ad sporet. Når du vælger mig til at hjælpe dig med at købe eller sælge din bolig kan du regne lydhør, kvalitet, omfattende og personlig service.

"Skuffelse er forskellen mellem hvad kunden forventer og agenten leverer"

Jeg ved, at mine klienter trang til at beskæftige sig med en 'professionel', der kan "lytte" til deres individuelle ønsker og behov og levere løsninger til dem!

Phil Devin er det professionelle!
Advertisements

Friends: (0)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
buying, consultants, consulting, devin, efter, gjort, hjem, leder, nemt, perfekt, phil, real estate, sell


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


ManagementParadise.com is not responsible for the views and opinion of the posters. The posters and only posters shall be liable for any copyright infringement.Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.