The Cathford Group Credit Inc

tiffanylim25

New member
Udvidelse service tilbyder 15 penge tips for universitetsstuderende

Gå på college er en fantastisk oplevelse, men et par penge tips kan hjælpe universitetsstuderende får mere for deres penge. Eksperter er enige om, at omhyggelig planlægning og kloge udgifter kan strække en studerende penge.

1. budget dine penge-så det vil sidste.

Ved, hvad du kan bruge og vide, hvornår du har brugt for meget. For nogle universitetsstuderende, Budgettering er en første nogensinde opleve. Det kan lyde svært, men det er ikke umuligt. Føre fortegnelser over hvad du bruger og sammenligne dine udgifter til hvad du har planlagt at bruge. At holde dit checkhæfte, afbalanceret vil holde dig fra at gå overbord. Sæt nogle penge afsat til nødsituationer.

2. være prisfølsomt.

Sammenligning shop at spare penge. Ved Fællesskabet og hvad det har at tilbyde. Check forbruger rapporter magasin eller dens online version til produkt/service sammenligninger og anbefalinger.

3. Brug et debet card (check) i stedet for et kreditkort til at holde dig fra overforbrug.

IKKE glemme at skrive ned hvad du bruger i din check register eller bruge online-systemet.

4. Hvis du har abonneret på en fuld eller delvis forplejning i skolen, bruge den.

Efterlad ikke penge på bordet ved ikke at bruge hvad du allerede har betalt. Den gennemsnitlige udgift pr. måltid på din madplan er tilbøjelige til at være mindre end hvad du ville bruge 'spise ud.'

5. Vær forsigtig med hvor mange penge du bruger spise ude.

Husk at drikkevarer virkelig kan føje til dine omkostninger-hvis faktum, de kan være den dyreste del af en fastfood måltid. Komme ind i vane for at bestille regulære postevand med dit måltid og du sparer en masse penge i det lange løb.

6. pas på ’salg.’

Der er ikke opsparing, hvis du køber ting du ikke ville have købt, medmindre det var til salg.

7. Se mobiltelefon bruge.

Vil du virkelig vide, hvad din plan koster?

8. Hold forbindelsen.

I college er computer 'tilslutning' vigtigt. Hvis du bor i en sovesal, kan højhastigheds-internet indgå i den samlede omkostning. Hvis du bor off-campus, overveje dine muligheder; nogle lejlighedskomplekser kan tilbyde trådløs eller højhastigheds forbindelser.

9. købe brugt tekstbøger, hvis de passer din lærebog krav.

Sælge dem i slutningen af semestret, hvis du er ligeglad, at holde dem for reference eller til at bygge en professionel bibliotek.

10. få oplysninger fra din kontor for finansiel bistand, selv hvis du ikke har en studerende lån.

Kontorer har som regel oplysninger om budgettering og økonomisering og styring af kredit.

11. Hvis du har et kredit kort, betale det fulde hver måned. Oplad ikke alt.

Angiv regler for dig selv. Mennesker, der bruger deres kreditkort for 'alt' tendens til at bruge flere penge og ofte er det penge, som de ikke har.

12. Vær på vagt over for kreditkort henvendelser. Hvis du beslutter dig at have et kreditkort, behøver du kun én.

Nogle vil tilbyde dig gaver eller andre præmier. For meget åbne kredit skader dit kredithistorie. Sammenligning shop til et kreditkort, hvis du ikke i øjeblikket har en. De er ikke alle det samme. Kigge efter en lav APR, ingen årlige gebyrer og lav/ingen ekstra gebyrer og afgifter. Være særlig opmærksom på hvordan din rente vil ændre hvis du er for sent at gøre en betaling. Løn kreditkort regninger til tiden for at undgå sene gebyrer-betale online kan fremskynde betalinger.

13. undgå identitet svig ved at være forsigtig med din personlige finansielle poster og tal.

Undgå at miste dine personlige ejendele. Holde vigtige oplysninger fra nysgerrige blikke. Få en gratis kopi af din kredit rapport på den officielle hjemmeside. Pas på bedrager hjemmesider, når de anmoder om en kopi af din kredit rapport.

14. undgå reoler op ekstra omkostninger unødigt.

Biblioteket bøder sent koster penge. Trafik krænkelser og parkeringsbilletter koster penge for, og beskadige din post. Husk, at hver time og daglige gebyrer at parkere i nogle bekvemme campus faciliteter koster meget mere end kontrakt parkering eller andre tilgængelige studerende parkering. Planen for den ekstra tid det må tage for at spare på parkering.

15. veje de omkostninger og fordele ved beskæftigelse, mens du er i skole.

Arbejder flere timer kan give flere penge men kan øge antallet af år (og omkostninger) for at gå i skole. På den anden side kan arbejder give dig værdifuld erfaring relateret til dine interesser, store fremtidige erhverv.

Med nogle penge ' vide hvordan,' vil du kunne nyde din college erfaring uden at skulle bekymre sig om penge!
 
Top