Dyman Associates Risk Management Riskreducerande

luoeihui

New member
Definition: Risk riskreducerande planering är arbetet med att utveckla alternativ och åtgärder för att öka möjligheterna och minska hoten mot projektets mål. Risk riskreducerande genomförandet är att utföra risk riskreducerande åtgärder. Risk riskreducerande framsteg övervakning omfattar spårning identifierade risker, identifiera nya risker och utvärdera risk processen effektivitet under hela projektet.

MITRE SE roller & förväntningar: MITRE systemerare (SEs) arbetar på regeringens program utveckla angripbara risk riskreducerande strategier och övervakning mått, övervaka genomförandet av risk riskelimineringsplaner för framgångsrika projekt och program avslutning, samarbeta med regeringen team bedriver risk recensioner över projekt och program och analysera mätetal för att fastställa pågående riskstatus och identifiera allvarliga risker att upphöja till sponsor eller kund.

Risk riskreducerande strategier

Allmänna riktlinjer för tillämpningen av riskminimering hantering alternativ visas i figur 2. Dessa alternativ är baserade på bedömda kombinationen av probabilityen av händelsen och svårighetsgraden av följden för en identifierad risk. Dessa riktlinjer är lämpliga för många, men inte alla, projekt och program.

Risk riskreducerande hantering alternativ inkluderar:

- Anta/acceptera: Erkänner förekomsten av en särskild risk, och göra ett medvetet beslut att godta den bedriver särskilda ansträngningar att kontrollera den. Godkännande av projekt eller program ledare krävs.

- Undvik: Justera programkrav eller begränsningar att eliminera eller minska risken. Denna anpassning kan tillgodoses av en förändring i finansiering, schema eller tekniska krav.

- Kontroll: Genomföra åtgärder för att minimera påverkan eller sannolikheten för risken.
Transfer: Återanvisa organisatoriskt ansvar, ansvar och befogenheter till en annan intressent villig att acceptera risken.

- Klocka/Monitor: Övervaka miljön för ändringar som påverkar naturen och/eller effekten av risken.

Dessa alternativ måste utveckla en plan som genomförs och övervakas för effektivitet. Mer information om hantering alternativ diskuteras enligt bästa praxis och erfarenheter nedan.

Från en systemteknik perspektiv, gemensamma metoder för att minska risken för eller minska med identifierade program risker inkluderar följande förtecknas i ökande allvarliga risken:

1. Intensifierade tekniska och management recensioner av den tekniska processen
2. Särskild tillsyn av utsedda komponent engineering
3. Särskild analys och testning av kritiska design artiklar
4. Rapid prototyping och test feedback
5. Övervägande av lindra kritiska designkraven
6. Inledande av fallback parallell utveckling
 
Top